Wil je graag helpen, maar weet je niet goed hoe?
Wij hebben hieronder een aantal opties beschreven.
Vanzelfsprekend mag je ook altijd contact met ons opnemen om andere ideeën aan te dragen.

Vrijwilliger worden bij Stichting FARE Almere
Onze stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Naast een vaste groep van vrijwilligers die ons dagelijks of wekelijks helpen, is incidentele hulp van vrijwilligers ook zeer welkom (bijvoorbeeld tijdens onze inzamelingsacties bij de supermarkten). Onze vaste vrijwilligers verrichten werkzaamheden bij ons op basis van een vrijwilligerscontract en een geheimhoudingsverklaring.

Goederen doneren
Wil je ons met goederen helpen? Graag! Denk dan aan (houdbare) etenswaren of andere levensmiddelen (persoonlijke verzorging, schoonmaakmiddelen). Ook met tweedehands spullen zijn wij erg blij. Denk dan aan o.a. huisraad, kleding en speelgoed. Inleveren kan op afspraak op onze locatie in Almere Haven.

Online veilingen
Voor de online veilingen die wij een aantal keer per jaar organiseren op onze Facebook pagina, gebruiken wij nieuwe artikelen en/of waarde- of cadeaubonnen. Ben je ondernemer, of werk je bij een bedrijf dat ons hiermee zou willen ondersteunen? Laat het ons weten!

Recycling
Om inkomsten te genereren, zamelen wij cartridges en mobiele telefoons in. Deze kunnen op afspraak in geleverd worden op onze locatie te Almere Haven.

Financiële bijdrage
Wil je ons financieel steunen?
Klik op de knop rechtsboven en kies voor een éénmalige of periodieke bijdrage.

Andere mogelijkheden

Indien je ons op een andere manier wilt steunen, bijvoorbeeld door het opzetten van een inzamelingsactie of sponsoring, neem dan gerust contact met ons op om dit verder te bespreken.
E-mail naar [email protected] of bel 06-45642272.

Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina