Maandtassen

Afgelopen maandag namen onze cliënten weer een goed gevulde maandtas in ontvangst. Omdat de dure decembermaand er aan komt, hebben we naast de gevulde maandtas, ook wat extra’s er in gedaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze donateurs!

De maandtas was weer goed gevuld, van drinken tot snoepgoed en zelfs verzorgingsartikelen en toiletpapier zaten in de tassen! Met liefde hebben wij deze tassen weer samengesteld.

Begin december is het weer tijd voor de volgende maandtas en dan denken we aan de kinderen van de gezinnen die wij steunen. Voor deze kinderen zit er dan een verrassing in. Ook dit is mede mogelijk gemaakt door onze donateurs!

Wil je ons steunen in welke vorm dan ook? Neem dan contact met ons op!

Berichten delen
Maandtassen
Getagd op:                        
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina