Kerstpakketten

Sinds het bestaan van onze stichting, nu al weer ruim 5 jaar, verzorgen wij voor onze cliënten in de maand december een uitgebreid kerstpakket. Dit kerstpakket komt mede tot stand door een aantal vaste donateurs, waar we altijd op kunnen rekenen. Dit jaar wilden we weer iets feestelijks en extra doen.

En toen kwam Rotaract Almere bij ons op de lijn. Zij beheren de pagina www.banketstavenactie.nl

Zij doneren de volledige opbrengst aan ons. En deze opbrengst zal tot de laatste cent gebruikt worden voor de kerstpakketten. Want in deze dure en donkere maand, verdienen onze cliënten echt iets extra’s. Je kan nog tot 15 november aanstaande een bestelling plaatsen!

Mocht je als bedrijf denken, ‘Hé, wat leuk! Wij willen ook helpen!’, neem dan contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De inhoud van de kerstpakketten houden we stil, totdat deze uitgereikt zijn. De donateurs worden op dezelfde dag bedankt via onze website en via de openbare Facebookpagina van ons.

Uiteraard denken we in de drukke maand december ook aan onze vrijwilligers, zij zullen dan ook wat extra’s ontvangen. Het hele jaar door zetten zij zich in voor de stichting, waar we ontzettend dankbaar voor zijn.

Mede dankzij onze donateurs, de opbrengst van de rommelmarkt, de verkoop van artikelen voor hele kleine prijsjes enzovoorts, kunnen we dit mogelijk maken voor de doelgroep die het zo hard nodig heeft.

Berichten delen
Kerstpakketten
Getagd op:                        
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina