23 en 24 november inzamelingsactie AH Europakwartier Almere Poort

Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november houden wij weer een inzamelingsactie. Dit keer zijn we te gast bij de Albert Heijn Europakwartier in Almere Poort. De opbrengst van deze inzamelingsactie wordt weer gebruikt om de medemens in Almere te ondersteunen. Het gaat dan vooral om mensen die letterlijk tussen wal en schip zijn geraakt. Wij geven ze weer rust en bieden hulp aan op het gebied van levensmiddelen, verzorgingsartikelen, dierenvoer, advies bij schulden en vaak een luisterend oor.

We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Dus als je 1 of 2 uurtjes vrij hebt, dan horen we dat graag!

Je kan mailen naar Barbara

 

Berichten delen
23 en 24 november inzamelingsactie AH Europakwartier Almere Poort
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina