12 en 13 oktober inzamelingsactie bij Jumbo Almere Buiten

Op 12 en 13 oktober aanstaande houden wij wederom een inzamelingsactie van levensmiddelen. Dit keer zijn we te gast bij Jumbo Almere Buiten. Heb je een paar uurtjes vrije tijd over op één van deze twee dagen en wil je ons helpen? Dan horen we dat graag. Je kan een e-mail sturen aan: Team FARE Almere.

Met deze inzamelingsactie kunnen we weer veel mensen in Almere helpen. Het zorgt voor afwisselende en volle maandtassen die onze cliënten ontvangen. Tevens krijgt een groep mensen de kans om tegen een zeer voordelig tarief net even wat extra’s aan te schaffen, indien dit gewenst is.

Uiteraard geldt hier voor dat wij als Team FARE Almere exact weten wie hier wel of niet voor in aanmerking komen. Zodat we zeker weten dat de levensmiddelen bij de juiste mensen terecht komen.

Berichten delen
12 en 13 oktober inzamelingsactie bij Jumbo Almere Buiten
Getagd op:                    
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina