bierflesjes

Fantastische opbrengst statiegeldactie Plus De Greef

De afgelopen maanden konden de klanten van Plus De Greef in de Seizoenenbuurt in Almere Buiten, hun statiegeld aan ons doneren via de emballageautomaat in de winkel. De opbrengst van deze actie bedroeg maar liefst €125, waarvoor wij heel dankbaar zijn!

 

Promotievideo

Tijdens de actie, werd onze promotievideo in de emballageautomaat afgespeeld, om mensen met ons kennis te laten maken.

De opbrengst van de statiegeldactie helpt ons om mensen in nood in Almere te blijven helpen.

 

Armoede in Almere

In Almere heerst meer armoede dan je denkt. Wij delen elke maand aan gemiddeld 50 gezinnen voedselpakketten uit. Dit betreft veelal gezinnen die bij andere instanties tussen wal en schip vallen, maar wél hulp nodig hebben. Deze gezinnen zijn cliënt bij ons en hebben inzicht in hun financiën gegeven om voor deze pakketten in aanmerking te komen. De totale groep mensen die wij ondersteunen is echter veel groter. Via onze besloten Facebook groep, die bijna 500 leden telt, helpen wij honderden minima in Almere met diverse andere zaken. Zo verstrekken wij drie keer per week vers voedsel en bieden wij hen allerhande artikelen aan zoals bijv. huisraad en speelgoed.

Wie ons wil helpen met sponsoring van voedsel, een financiële bijdrage en/of andere zaken, kan contact opnemen met Stichting FARE Almere via telefoon: 06-58822163 of email [email protected]

Berichten delen
Opbrengst statiegeldactie Plus De Greef €125
Getagd op:            
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina