Rommelmarkt Stichting FARE Almere

Rommelmarkt: zondag 1 juli 10:00 – 14:00 uur

Op zondag 1 juli organiseren wij van 10:00 – 14:00 uur een rommelmarkt in de voormalige school “De Dubbeldekker”, aan de Hofmark 271 te Almere Haven. Verkoop van spulletjes tegen leuke prijsjes; kleding, speelgoed, decoratie, huisraad – voor ieder wat wils! Dit is onze laatste rommelmarkt vóór de zomervakantie.

Wij hopen niet alleen mensen blij te maken met spulletjes voor leuke prijsjes, maar zullen de opbrengst van de rommelmarkt ook gebruiken voor de hulp aan onze cliënten en leden.

In Almere heerst meer armoede dan je denkt. Wij delen elke maand aan gemiddeld 50 gezinnen voedselpakketten uit. Dit betreft veelal gezinnen die bij andere instanties tussen wal en schip vallen, maar wél hulp nodig hebben. Deze gezinnen zijn cliënt bij ons en hebben inzicht in hun financiën gegeven om voor deze pakketten in aanmerking te komen. De totale groep mensen die wij ondersteunen is echter veel groter. Via onze besloten Facebook groep, die bijna 500 leden telt, helpen wij honderden minima in Almere met diverse andere zaken. Zo verstrekken wij drie keer per week vers voedsel en bieden wij hen allerhande artikelen aan zoals bijv. huisraad en speelgoed.

Wie ons wil helpen met sponsoring van voedsel, een financiële bijdrage en/of andere zaken, kan contact opnemen met Stichting FARE Almere via telefoon: 06-58822163 of email [email protected]

Berichten delen
Rommelmarkt Stichting FARE Almere: zondag 1 juli
Getagd op:            
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina