Fare vrijwilligers

Donatie van €2.000 van het Oranjefonds

Wij hebben van het Oranjefonds een donatie van €2.000 ontvangen. Dit geld wordt gebruikt om onze groei te ondersteunen.

 

Uit het jasje gegroeid

In november van 2018 verhuisden wij, na jaren vanuit diverse woonhuizen gerund te zijn, naar een pand. Doordat we uit ons jasje groeiden, was het niet langer houdbaar op dezelfde voet door te gaan. Om onze groei te ondersteunen en hulp te verkrijgen bij de inrichting van het pand, werd een aanvraag bij het Oranjefonds gedaan. Het Oranjefonds is het grootste nationale sociale fonds in Nederland en is er voor iedereen die wil bijdragen aan de sociale verbinding.

 

Toekenning

Het Oranjefonds heeft een donatie van €2.000 toegekend. Hiermee kunnen wij zaken voor de inrichting van ons pand aanschaffen evenals o.a. kledingrekken, tafels en een koelkast. Hiermee kunnen wij doorgroeien en hulp blijven bieden aan de immer grote wordende groep hulpbehoevende minima in Almere.

 

Dankbaar

Natascha Coppens-Vasconcellos, voorzitter Stichting FARE Almere, is ontzettend dankbaar voor de donatie. “We dachten altijd dat we nergens voor in aanmerking kwamen, maar nu bleek dat er een club was die ons kon helpen.”

Lees meer over de donatie van het Oranjefonds aan Stichting FARE Almere op de website van het Oranjefonds: “Iedereen heeft wel eens hulp nodig”


In Almere heerst meer armoede dan je denkt. Wij delen elke maand aan gemiddeld 50 gezinnen voedselpakketten uit. Dit betreft veelal gezinnen die bij andere instanties tussen wal en schip vallen, maar wél hulp nodig hebben. Deze gezinnen zijn cliënt bij ons en hebben inzicht in hun financiën gegeven om voor deze pakketten in aanmerking te komen. De totale groep mensen die wij ondersteunen is echter veel groter. Via onze besloten
Facebook groep, die meer dan 800 leden telt, helpen wij honderden minima in Almere met diverse andere zaken. Zo verstrekken wij drie keer per week vers voedsel en bieden wij hen allerhande artikelen aan zoals bijv. huisraad en speelgoed.

 

Wil je ons helpen met sponsoring van voedsel, een financiële bijdrage en/of andere zaken, neem dan contact met ons op, telefoon: 06-58822163 of email [email protected].

Berichten delen
FARE Almere ontvangt donatie van het Oranjefonds
Getagd op:            
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina