6 mei: Rommelmarkt

Rommelmarkt 6 mei – spulletjes & kleding voor leuke prijsjes

Vanwege de overweldigende belangstelling voor de rommelmarkt op Tweede Paasdag, heeft Stichting FARE Almere, die zich inzet voor mensen in Almere die rond de armoedegrens leven, besloten met grotere regelmaat rommelmarkten te organiseren.
De eerstvolgende is op zondag 6 mei op locatie aan de Hofmark 271 (in de voormalige school “De Dubbeldekker”).

Er worden lage prijzen gehanteerd voor zowel tweedehands spullen als kleding. Zo kost kinderkleding t/m maat 104 slechts 25 cent en wordt er 50 cent gevraagd voor kinderkleding in de maten 110 t/m 176. Dames- en herenkleding kost 1 Euro per stuk. Schoenen kosten 1 Euro per paar, tassen 50 cent en accessoires en sjaals slechts 25 cent. De stichting hoopt niet alleen mensen blij te maken met spulletjes & kleding voor een klein prijsje, maar gebruikt opbrengst van de rommelmarkt ook voor de hulp aan hun cliënten en leden.

Onderstaand een foto-impressie van de voorbereidingen:

In Almere heerst meer armoede dan je denkt. Stichting FARE Almere deelt elke maand aan gemiddeld 50 gezinnen voedselpakketten uit. Dit betreft veelal gezinnen die bij andere instanties tussen wal en schip vallen, maar wél hulp nodig hebben. Deze gezinnen zijn cliënt bij de stichting en hebben inzicht in hun financiën gegeven om voor deze pakketten in aanmerking te komen. De totale groep mensen die Stichting FARE Almere ondersteunt is echter veel groter. Via hun besloten Facebook groep, die meer dan 800 leden telt, helpen zij honderden minima in Almere met diverse andere zaken. Zo verstrekken zij drie keer per week vers voedsel en bieden zij hen allerhande artikelen aan zoals bijv. huisraad en speelgoed.

Wie de stichting wil helpen met sponsoring van voedsel, een financiële bijdrage en/of andere zaken, kan contact opnemen met Stichting FARE Almere via telefoon: 06-58822163 of email [email protected].

Berichten delen
6 mei: Rommelmarkt
Getagd op:    
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina