Rommelmarkt 13 oktober aanstaande!

Op zaterdag 13 oktober, staat er wederom een rommelmarkt gepland. Ons pand is open van 10:00 – 14:00 uur. Kom gezellig langs en steun met je aankopen onze stichting. Er is ook koffie, thee en drinken voor de kids voor kleine prijsjes.

En zoals breed bekend binnen Almere, wij hanteren altijd kleine prijsjes. Het duurste kledingstuk dat wij verkopen is maar 1 euro.

Berichten delen

Sponsoractie AH Markenpoort Almere

De Albert Heijn Markenpoort in Almere Haven heeft tot 1 november aanstaande een sponsoractie! En wij als stichting zijn één van de keuzes die je kan maken!

Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je een voucher, verzilver deze en kies voor Stichting FARE Almere. Verzilveren kan heel gemakkelijk: klik hier!

Wij zullen jullie ontzettend dankbaar.

 

 

Berichten delen

Banketstavenactie

Rotaract Almere, partner van de Rotary Club, heeft dit jaar voor Stichting FARE Almere gekozen. Voor de 11de keer organiseren zij een banketstavenactie. De volledige opbrengst wordt aan ons gedoneerd. Met hun hulp kunnen wij van onze kerstpakketten een waar festijn maken!  Je kan op www.banketstavenactie.nl bestellen, zowel als bedrijf als particulier. Bestellingen kunnen vóór 15 november aanstaande geplaatst worden.

Dankbaar zijn we voor dit enorme gebaar!

Berichten delen

12 en 13 oktober inzamelingsactie bij Jumbo Almere Buiten

Op 12 en 13 oktober aanstaande houden wij wederom een inzamelingsactie van levensmiddelen. Dit keer zijn we te gast bij Jumbo Almere Buiten. Heb je een paar uurtjes vrije tijd over op één van deze twee dagen en wil je ons helpen? Dan horen we dat graag. Je kan een e-mail sturen aan: Team FARE Almere.

Met deze inzamelingsactie kunnen we weer veel mensen in Almere helpen. Het zorgt voor afwisselende en volle maandtassen die onze cliënten ontvangen. Tevens krijgt een groep mensen de kans om tegen een zeer voordelig tarief net even wat extra’s aan te schaffen, indien dit gewenst is.

Uiteraard geldt hier voor dat wij als Team FARE Almere exact weten wie hier wel of niet voor in aanmerking komen. Zodat we zeker weten dat de levensmiddelen bij de juiste mensen terecht komen.

Berichten delen

Opbrengst rommelmarkt 16 september jongstleden

Afgelopen zondag, 16 september, hielden wij wederom een rommelmarkt. Er was ontzettend veel aanloop en de opbrengst was in één woord geweldig: €360,60. Met dit bedrag kunnen we weer mooie dingen doen. Hieronder een tweetal foto’s van onze rommelmarkt.

En de volgende rommelmarkt is inmiddels ook bekend: zaterdag 13 oktober, 10:00 – 14:00 uur. Dus zet deze in je agenda en kom gezellig langs bij ons op de Hofmark 271 in Almere Haven!

         

Berichten delen

Rommelmarkt 16 september aanstaande!

Aanstaande zondag, 16 september, is het weer zover! Van 10:00 – 15;00 uur houden wij weer een rommelmarkt in ons pand. Dit keer gelijktijdig met de rommelroute in de wijk ‘De Marken’.
Ons aanbod is zeer gevarieerd, van speelgoed tot kleding, van boeken tot klein huishoudelijk, van decoratie tot een paar kastjes. We staan bekend om de kleine prijsjes die we vragen!

Dus kom gezellig bij ons langs op de ‘Hofmark 271, oude basisschool De Dubbeldekker’ en steun ons met de aanschaf van leuke spulletjes!

Berichten delen

Zomerpret pakketten

Dankzij het Nationaal Fonds Kinderhulp gaan wij de komende weken 18 kinderen blij maken met een zomerpretpakket. Het gaat dan uiteraard om de kinderen waarvan de ouder(s) cliënt zijn bij ons.

Vandaag hebben wij de eerste zomerpretpakketten uitgedeeld en voor die lach op de gezichten van de kinderen, daar doen we het voor!

Nieuwsgierig? Klik dan vooral op deze link: https://kinderhulp.nl/nieuws/nationaal-fonds-kinderhulp-deelt-zomerpretpakketten-uit

Wij wensen deze kinderen dan ook een geweldige zomervakantie toe en met de goedgevulde rugtassen, gaat dat zeker weten goed komen!  

Berichten delen

Opbrengst rommelmarkt 1 juli 2018

Ondanks het mooie weer hebben wij weer een mooie rommelmarkt gehad. De totale opbrengst is: €207,50. We danken alle bezoekers en onze vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt. De eerstvolgende rommelmarkt zal tijdens de rommelroute in De Marken zijn op 16 september aanstaande.  We staan dan op het schoolplein! Zien we jullie dan?

Berichten delen

Opbrengst veiling 30 juni 2018

Gisteren hielden wij weer een veiling op onze Facebookpagina. Ondanks het mooie en warme weer werd er toch druk mee geboden. De totale opbrengst van deze veiling bedraagt €260,50. Hier kunnen we als stichting weer mooie dingen van doen!

Wij willen Theatergezelschap Vis á Vis, de kaasmakerij in Almere Haven, Atlantis Almere en Zonde om op te eten ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan deze veiling en we wensen iedereen die een bon of een artikel heeft gewonnen heel veel plezier!

Op zaterdag 27 oktober aanstaande zal er weer een nieuwe veiling op onze Facebookpagina plaatsvinden.

 

Berichten delen

Inzamelingsactie Albert Heijn Columbuskwartier

20 en 21 juli: inzamelingsactie bij Albert Heijn Columbuskwartier in Almere Poort

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli zijn onze vrijwilligers van 10:00 – 19:00 uur aanwezig bij Albert Heijn Columbuskwartier in Almere Poort om levensmiddelen in te zamelen voor de voedselpakketten die wij maandelijks aan gemiddeld 50 gezinnen in nood in Almere uitdelen. Wij organiseren deze inzamelingsacties tien keer per jaar. Dit is de laatste actie vóór de start van de schoolvakanties deze zomer.

Bij binnenkomst krijgt het winkelend publiek van ons de onderstaande flyer, met een korte uitleg over de actie en Stichting FARE Almere. Op de achterkant staat een suggestielijst aan producten.

Flyer inzamelingsactie Stichting FARE Almere
Flyer inzamelingsacties bij supermarkten – Stichting FARE Almere

Wij vragen de mensen die boodschappen komen doen, of zij een paar extra producten zouden willen kopen voor hun medemens in Almere. Deze producten kunnen dan ter plekke, na de kassa, bij onze vrijwilligers ingeleverd worden. Het doen van een gift behoort ook tot de mogelijkheden, hiervoor is een donatiebox aanwezig. Met deze producten en giften kunnen wij mensen in nood in Almere blijven helpen.

Heb jij zelf hulp nodig, maar weet je niet of je voor onze hulp in aanmerking komt? Lees hier meer: Ik zoek hulp

 

OPGELET:
Heb jij een paar uur tijd om mee te helpen bij deze actie?
Neem dan contact op met: Irma van der Weide

Berichten delen
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina