Rotaract Almere doneert €1500,-

De afgelopen periode was de actie www.banketstavenactie.nl aan de gang. Dit is een jaarlijks terugkerende actie van Rotaract Almere. En we zijn verheugd dat de volledige opbrengst á €1500,00 gedoneerd is aan ons. Een bestemming hebben we al voor deze gift: de mensen die het het hardst nodig hebben, een fijne decembermaand bezorgen!

Dank jullie wel Rotaract Almere! Team FARE Almere is jullie ontzettend dankbaar voor dit gulle gebaar!

Berichten delen

Inzamelingsactie 14 december

Op vrijdag 14 december van 10:00 – 18:00 uur houden we onze laatste inzamelingsactie van het jaar.
We zijn  dan te gast bij Albert Heijn Kruidenwijk, te Almere Stad. Zo vlak voor de kerstdagen, willen we iedereen vragen die boodschappen komt doen, om juist aan de kerst te denken, als je van plan bent om producten te doneren. Wij en onze cliënten zullen jullie ontzettend dankbaar zijn!

Berichten delen

Why Donate!

De donkere decembermaand komt er weer aan. Degenen die het hardst hulp nodig hebben, krijgen van ons een goed gevuld kerstpakket. We hebben inmiddels vele donateurs gevonden om hier voor te zorgen. Echter we zijn er nog niet.

Doneer nu via Why Donate! En help ons om de pakketten nog mooier en voller te krijgen. Wij zullen er persoonlijk zorg voor dragen dat ieder pakket bestaat uit: een ontbijt, een lunch, een borrel en een volwaardige kerstmaaltijd.

Stichting FARE Almere – Why Donate

Berichten delen

Zondag 25 november Rommelmarkt!

Op zondag 25 november, van 10:00 – 14:00 uur, houden wij weer een rommelmarkt in ons pand (Hofmark 271, te Almere Haven). We zijn gevestigd in de oude basisschool ‘De Dubbeldekker’.

Tijdens deze rommelmarkt worden er weer veel spulletjes en kleding aangeboden tegen zeer lage prijzen! Met jullie aankopen steunen jullie ons weer, waardoor we met de opbrengst weer mooie dingen kunnen gaan doen.

Zien we jullie dan?

Berichten delen

23 en 24 november inzamelingsactie AH Europakwartier Almere Poort

Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november houden wij weer een inzamelingsactie. Dit keer zijn we te gast bij de Albert Heijn Europakwartier in Almere Poort. De opbrengst van deze inzamelingsactie wordt weer gebruikt om de medemens in Almere te ondersteunen. Het gaat dan vooral om mensen die letterlijk tussen wal en schip zijn geraakt. Wij geven ze weer rust en bieden hulp aan op het gebied van levensmiddelen, verzorgingsartikelen, dierenvoer, advies bij schulden en vaak een luisterend oor.

We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Dus als je 1 of 2 uurtjes vrij hebt, dan horen we dat graag!

Je kan mailen naar Barbara

 

Berichten delen

Kerstpakketten

Sinds het bestaan van onze stichting, nu al weer ruim 5 jaar, verzorgen wij voor onze cliënten in de maand december een uitgebreid kerstpakket. Dit kerstpakket komt mede tot stand door een aantal vaste donateurs, waar we altijd op kunnen rekenen. Dit jaar wilden we weer iets feestelijks en extra doen.

En toen kwam Rotaract Almere bij ons op de lijn. Zij beheren de pagina www.banketstavenactie.nl

Zij doneren de volledige opbrengst aan ons. En deze opbrengst zal tot de laatste cent gebruikt worden voor de kerstpakketten. Want in deze dure en donkere maand, verdienen onze cliënten echt iets extra’s. Je kan nog tot 15 november aanstaande een bestelling plaatsen!

Mocht je als bedrijf denken, ‘Hé, wat leuk! Wij willen ook helpen!’, neem dan contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De inhoud van de kerstpakketten houden we stil, totdat deze uitgereikt zijn. De donateurs worden op dezelfde dag bedankt via onze website en via de openbare Facebookpagina van ons.

Uiteraard denken we in de drukke maand december ook aan onze vrijwilligers, zij zullen dan ook wat extra’s ontvangen. Het hele jaar door zetten zij zich in voor de stichting, waar we ontzettend dankbaar voor zijn.

Mede dankzij onze donateurs, de opbrengst van de rommelmarkt, de verkoop van artikelen voor hele kleine prijsjes enzovoorts, kunnen we dit mogelijk maken voor de doelgroep die het zo hard nodig heeft.

Berichten delen

Maandtassen

Afgelopen maandag namen onze cliënten weer een goed gevulde maandtas in ontvangst. Omdat de dure decembermaand er aan komt, hebben we naast de gevulde maandtas, ook wat extra’s er in gedaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze donateurs!

De maandtas was weer goed gevuld, van drinken tot snoepgoed en zelfs verzorgingsartikelen en toiletpapier zaten in de tassen! Met liefde hebben wij deze tassen weer samengesteld.

Begin december is het weer tijd voor de volgende maandtas en dan denken we aan de kinderen van de gezinnen die wij steunen. Voor deze kinderen zit er dan een verrassing in. Ook dit is mede mogelijk gemaakt door onze donateurs!

Wil je ons steunen in welke vorm dan ook? Neem dan contact met ons op!

Berichten delen

Rommelmarkt 13 oktober aanstaande!

Op zaterdag 13 oktober, staat er wederom een rommelmarkt gepland. Ons pand is open van 10:00 – 14:00 uur. Kom gezellig langs en steun met je aankopen onze stichting. Er is ook koffie, thee en drinken voor de kids voor kleine prijsjes.

En zoals breed bekend binnen Almere, wij hanteren altijd kleine prijsjes. Het duurste kledingstuk dat wij verkopen is maar 1 euro.

Berichten delen
Bezoek onze Facebook site
Volg ons makkelijk via e-mail
Boezoek ons Youtube kanaal
Bezoek onze Twitter pagina